Met de trein naar Glasgow

Met de trein is het mogelijk om onder het Kanaal door te reizen. Treinen nemen de Eurotunnel, dit is ook mogelijk met auto. Ga je met de trein naar Groot-Brittannië hoef je alleen maar in- en uit te stappen. Eten, drinken en de rest worden allemaal verzorgd.

Reizen met de trein kan soms duurder uitvallen dan het vliegtuig, maar is gegarandeerd een ontspannen optie voor mensen met bijvoorbeeld vliegangst.
Comfortabel reizen

Reis je met de trein naar Glasgow, kun je al instappen in Amsterdam. Maar ook is het mogelijk om dit vanaf Dusseldorf of Brussel te doen. Mocht je de trein mét auto nemen, dan reis je naar Calais in Frankrijk om daar in te stappen. Vanaf Dover rijd je dan door naar Glasgow.

Kies je ervoor om zonder auto te reizen, dan zijn er mogelijkheden om met een aantal overstappen door te reizen per trein richting Glasgow. Tijdens de reis kun je ontspannen genieten van bijvoorbeeld een drie-gangendiner.

Goedkoop met de trein

Er zijn veel verschillende aanbieders voor treinreizen naar Glasgow. Zo is er bijvoorbeeld de Nederlandse NS HiSpeed. Een treinreis kun je zo luxe en zo duur maken als je zelf wilt. Probeer te profiteren van de vele aanbieders die elkaar uit de markt proberen te prijzen. Er zijn vele goedkope tickets te vinden, en wat je bespaart op je reis is weer uit te geven in Glasgow. En een groot voordeel tegenover vliegen is dat je niet meer op je bagage hoeft te wachten na aankomst. Deze heb je gewoon bij je in de coupé.