Autoverhuur in Glasgow

Autoverhuur in Glasgow is goed geregeld. Op het plaatselijke vliegveld of de grotere stations is er wel ergens een balie waar een auto kan worden gehuurd. Taxi’s zijn vrij duur, en het kost tijd om je bekend te maken met het openbaar vervoer. In een aantal gevallen is het dus het meest handig om een auto te huren.
Autorijden in Engeland

Mocht je van plan zijn om alleen een stedentrip te doen, dan is een huurauto overbodig. Mocht je de omliggende gebieden van Glasgow willen verkennen, dan is een huurauto geen overbodige luxe. Dit vooral omdat dorpen en steden een eindje uit elkaar kunnen liggen. En met een auto kun je op jouw eigen tempo, in alle rust genieten van de Schotse hoog- en laaglanden.

De wegen in Engeland en Schotland zijn van goede kwaliteit en over het algemeen relatief veilig en overzichtelijk. Denk er wel aan dat er aan de linkerkant van de weg wordt gereden!

Denk er aan dat er in Groot-Brittannië, en dus ook in Glasgow, Schotland, aan de linkerkant van de weg word gereden!

Huurauto vooraf bespreken

Mocht je een vakantie of reis naar Glasgow boeken, is het in drukkere periodes aan te raden om vooraf een auto te reserveren. Op deze manier weet je zeker dat er op jouw bestemming een auto klaar staat.

In veel gevallen is het zelfs mogelijk om jouw huurauto in een bepaalde stad op te halen en deze in een andere stad weer af te leveren! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij de maatschappij waar jij jouw auto huurt.