Van Nederland naar Glasgow

Jouw reis naar Glasgow kan op meerdere manieren. Elke manier heeft weer voor- en nadelen, zo ook de hoogte in kosten. Het is slim om je te verdiepen in welke vorm van vervoer naar Glasgow het beste bij jouw vakantie of stedentrip past.

Zo kun je vliegen naar het lokale vliegveld, maar ook over- of onder het Kanaal per boot, auto of trein behoren tot de mogelijkheden.
Vliegtuig naar Glasgow

De populairste manier om naar Glasgow te reizen is met het vliegtuig. Vliegen is snel en praktisch, en vliegtickets zijn tegenwoordig voor een paar tientjes al te boeken. Mocht je niet willen vliegen, dan zijn busvakanties of autovakanties naar Glasgow altijd nog een optie.

Door de Eurotunnel

Engeland en Frankrijk staan met elkaar in verbinding dankzij de Eurotunnel. De trein die door deze tunnel rijdt neemt niet alleen mensen als passagiers mee, maar ook auto’s en zelfs bussen. Een goede optie voor mensen die niet met het vliegtuig willen.

Ook is het een voordeel dat de eigen auto mee kan worden genomen. Denk er hierbij wel aan dat er in Glasgow (net als de rest van Groot Brittannië) aan de andere kant van de weg wordt gereden.