Goedkope busreizen

Een busreis naar Glasgow hoeft niet duur te zijn. Veel busreizen gaan vanuit Nederland naar Groot Brittannië, waaronder ook naar Glasgow. Tijdens een busreis heb je alle tijd om te genieten van de omgeving en het is mogelijk om een reis naar Glasgow te combineren met verschillende steden in Schotland.
Busreis Glasgow

Glasgow trekt jaarlijks ruim drie miljoen toeristen. Tijdens een busreis heb je gedurende je verblijf op een bepaalde locatie alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. De buschauffeur zorgt dan jij van A naar B komt.

Met een busreis ben je wel even onderweg. Er zijn meerdere opties, zo kun je met een veerboot vanuit Rotterdam, maar ook is het mogelijk om met de Eurotunnel onder het kanaal door te gaan. Voor beide opties moet je rekening houden met een reistijd van 12 tot 14 uur.

Glasgow

Glasgow is bij uitstek geschikt voor een busvakantie. Met een busreis ben je voordelig uit en hou je meer geld over om de grootste stad van Schotland te ontdekken. Bekijk de bezienswaardigheden van Glasgow, wandel langs de Clyde rivier of bezoek een van de vele musea. Daarnaast zijn er genoeg winkels in de op één na beste winkel stad van Groot Brittannië.