Autovakantie Glasgow

Het is geen must om met bus of vliegtuig naar Glasgow te gaan. Ondanks de afstand is het goed te doen om de auto te pakken. Dit kan handig zijn voor mensen die liever niet vast willen zitten aan vaste tijden en locaties. Op deze manier deel je zelf jouw vakantie in, waar en wanneer je stopt en wanneer je weer naar huis gaat.
De natuur in

Wie met de auto naar Glasgow gaat heeft de vrijheid om de prachtige Schotse hoog- en laaglanden in te trekken. Schotland heeft een prachtige omgeving met groene velden en heuvels. Met de auto binnen handbereik is het zeker een aanrader om deze te bezoeken.

Denk er aan dat de bewoners in Engeland aan de linkerkant van de wegrijden!

Rijden naar Glasgow

De reis naar Glasgow zal zo’n 12 tot 14 uur duren. Het is goed mogelijk om tussentijds op een aantal plaatsen te stoppen en eventueel zelfs te overnachten in een van de prachtige steden op de route. Denk hierbij onder andere aan Londen, Cambridge, Sheffield of leeds.

Voor de reis naar Glasgow zijn er twee opties. Veelal wordt er gekozen om met een veerboot vanuit Rotterdam naar Engeland te vertrekken. Maar het is ook mogelijk om door de Eurotunnel te rijden vanuit Calais, Frankrijk. Qua reistijd schelen deze niet veel.