Vakantie Glasgow

Een vakantie of citytrip naar Glasgow is gepast voor iedereen. Door het verschillende aanbod en de vele activiteiten is het voor iedereen aan te raden. Alles over een stedentrip naar Glasgow lees je hier.

Mocht je er voor kiezen om op vakantie te gaan is Glasgow ook zeker aan te raden. Niet alleen de stad zelf, maar ook de prachtige omliggende gebieden met Schotse charme zijn zeker een aanrader.
Hoe ga jij vakantie vieren?

Met de auto of bus

Vliegen naar Glasgow is zeker een optie. maar er zijn ook andere alternatieven om in Glasgow te komen. Zo is het mogelijk om via de Eurotunnel met de trein of auto onder het Kanaal door te gaan.

Voor toeristen die graag op pad gaan buiten de stad in het Schotse platteland is het erg handig om een auto mee te hebben. Denk er hierbij wel aan dat je links moet kunnen rijden! Een auto huren met het stuur aan de rechterkant is ook een optie.

Golfvakantie

In de omgeving van Glasgow zijn er genoeg mogelijkheden voor een sportieve vakantie. In de directe omgeving van Glasgow zijn er een aantal golf hotels/resorts waar je een balletje kun slaan. Lees meer over golfvakanties in de buurt van Glasgow.