Stedentrip Glasgow

Welkom in de grootste stad van Schotland, Glasgow. De stad waar je cultuur kunt jagen in de vormen van kunst, muziek en prachtige architectuur. Maar waar je ook terecht kan voor heerlijk eten, drinken, shoppen en feesten.

Het centrum van Glasgow is perfect voor een complete citytrip. Overdag is de stad te verkennen, dwaal je door de straatjes en bezoek je prachtige musea. ‘s Avonds maak je kennis met het Schotse leven. De pubs zijn open tot in de kleine uurtjes en blijven de gehele nacht gezellig druk. De gezelligheid wordt nog eens benadrukt door alle live muziek in de stad. Elke nacht een feestje in Glasgow!
Goedkope stedentrips

Een stedentrip hoeft niet duur te zijn! Vliegtickets zijn vaak voor een gunstige prijs te boeken, mitst je niet vast zit aan een bepaalde periode. Ook worden deze vaak gecombineerd met een hotel of hostel wat ook niet duur hoeft te zijn. Een stedentrip naar Engeland wordt vaak gecombineerd met een hotel of hostel en hoeft dus niet duur te zijn.

Naast dat zijn er vele bezienswaardigheden voor niets te bekijken en zijn er musea die niet al te duur zijn. En in de gezellige Schotse pubs kun je het zo duur maken als je zelf wilt.